Julbord

FestMäklarna hjälper dig att snabbt och enkelt boka det bästa julbordet för ditt företag. Samla ditt företag och umgås under en stämningsfull jullunch eller mysigt julbord på kvällen. Låt oss sköta jobbet och hitta ert dröm-julbord! Spara tid och boka julbord hos oss. Hos oss är ni trygga – Vi har samarbetat med över 1000 nöjda kunder.

Vi vägleder er oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap. Vi ser till att hålla hög kvalité och hjälper er hitta ett julbord som passar er prisklass och önskemål. Vi har prisgaranti på alla våra julbord och erbjuder samma pris som restaurangen eller billigare! Välj mellan klassiska och moderna julbord – eller varför inte kombinera ert julbord med en aktivitet eller boka julfest i någon av Sveriges trevligaste festlokaler? Vi hjälper er gärna! Hos oss finns ett stort utbud. Boka avdragsgillt julbord för ditt företag hos oss.

FestMäklarna har sedan 2015 ett ramavtal med Stockholms läns sjukvårdsområde. FestMäklarna har ansvar för att förmedla julbord till SLSOs olika enheter i Stockholms län. Hos oss kan du boka julbord i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Välkommen att kontakta oss på FestMäklarna! Festmaklarna.se

Alla nyheter