Bläddra bland foton

Operaterrassen

50-300 personer
Ja, anläggningen
erbjuder övernattning
3.00

Detta ingår när du bokar

KaffePersonalGarderobMusikutrustningWiFiAnpassatDansgolvScenMikrofonProjektorSkärm1h projektledning

Beskrivning

Dela den här lokalen

Operaterassen är ett perfekt val när ni ska boka er festlokal!

På Operakällaren arrangerar vi oförglömliga fester på en av Stockholms vackraste och mest centrala adresser. Hos oss finns de bästa förutsättningarna för att ställa till med fantastisk middag och företagsfest. Glöm inte att Operakällaren är möjligheternas hus!

Operaterassens festlokal är för er som vill ha en extraordinär fest med utlovad, hög kvalité.

På Operakällaren har vi lokaler för alla typer av event. Bjud in kollegorna på en whiskey- eller vinprovning i anrika Nobiskällaren, eller varför inte ställa till med årets kräftskiva på Operaterrassen med utsikt över Stockholms Slott. Oavsett vad ditt företag har för önskemål så har Operakällaren en festlokal för dig att boka.

Operakällarens stora och flexibla festvåning Operaterrassen ligger två trappor upp från stora entrén, och lämpar sig utmärkt för dig som vill boka er festlokal med utsikt över Kungliga slottet, Riksdagshuset och Stockholm ström.

Bokar du Operaterassen till er nästa festlokal är möjligheterna oändliga. Tack vare eleganta skjutväggar kan lokalen anpassas efter storleken på sällskapet. Här anordnar vi allt från frukostmöten, konferenser, luncher, utställningar, till stora galamiddagar och bröllop. I anslutning till Operaterrassen ligger Rotundan, en stor rund lokal med 6 meter i takhöjd.

Operaterassens festlokal är för er som vill ha en extraordinär fest med utlovad, hög kvalité.

Välkomna att boka er festlokal på Operaterassen och Operakällaren.

Svarar snabbare än blixten!

Din värd Reservation At Operaterassen

Kontakta värden

Försäkring

Tänk om ni råkar ha sönder något? Eller om någon skadar sig på evenemanget? Ansvarsförsäkring är ett viktigt skydd för alla företag, eftersom det är svårt att förutse vilka situationer som kan förekomma.  Med vårt ansvarsskydd får du både juridiskt stöd och ersättning för skadestånd.
Ansvarförsäkringen Ingår alltid vid bokning av FestMäklarna utan extra kostnad.

Till denna lokal kan du ta med

MatDryckDJLive-band
630 kr
Kostnadsfri förfrågan
×